Anti Adware

Anti Adware är ett mycket bra säkerhetsverktyg som är specialiserat på just Adware. Adware är ett vanligt förkommande otyg som drabbar våra webbläsare. Det gör att du hamnar på sidor som du inte vill hamna på, att en oseriös sökmotor installeras bland dina tillägg som du inte kan ta bort och att reklamrutor hoppar upp titt som tätt. Det här är ju grymt irriterande.

Ett bra antivirus kan även stoppa Adware, men det är inte alls ovanligt att ett och annat Adware slinker förbi i alla fall. Anledningen till det är att Adware per definition oftast inte är ett skadligt program hur irriterande det än må vara. Det finns emellertid även skadlig Adware som antivirusprogrammen brukar kunna stoppa.

Gratis Anti Adware

Adwcleaner är ett gratis Anti Adware som vi på antivirusguide.se varmt kan rekommendera. Vi har testat programmet flera gånger och det har gjort sitt jobb varje gång. Adwcleaner är ett mycket litet men grymt effektivt program som du inte ens behöver installera i din dator när du ska använda det. Du kan alltså köra detta Anti Adware från ett USB-minne om du så vill. Det är också mycket enkelt att använda, så här gör du:

  1. Öppna Adwcleaner och klicka på ”search” så börjar det leta efter Adware och alla tillhörande filer och registernycklar.
  2. Klicka på ”remove” så börjar programmet ta bort allt skräp, men du måste ta starta om datorn för att allt ska försvinna.

Ja, svårare än så är det alltså inte att ta bort Adware med Adwcleaner.

Ladda ner här Adwcleaner här!