Ad-Aware

mar 29, 2015
Programvara
13 9

Ladda ner Ad-Aware

Pris från: 140 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

Ad-Aware var tidigare ett säkerhetsprogram som framför allt fokuserade på spionprogram men idag ger Ad-Awares lösningar ett heltäckande skydd även mot virus och andra sabotageprogram. Anledningen till det är såklart att dagens användare inte vill ha två separata program för de olika uppgifterna. Ad-Aware ägs av Lavasoft som grundades av svenskar i Tyskland 1999 men idag finns deras huvudkontor i Göteborg.

Fortfarande gratis

Ad-Aware finns även som gratisversion precis som tidigare men idag heter det Ad-Aware antivirus eftersom det inte längre endast skyddar mot spionprogram. Det är en utmärkt lösning för dig som är ute efter ett effektivt gratis antivirus som är extra bra på att stoppa spionprogram som försöker stjäla känslig information från din dator, för det är det Ad-Aware fortfarande är allra bäst på.

För dig som vill betala

Om du vill få ett utökat skydd kan du titta närmare på Ad-Aware Pro Security och Total Security. Dessa program innehåller även ett riktigt bra skydd mot nätfiske och en riktigt bra brandvägg som bland annat förhindrar spionprogram att skicka information. Total Security har ytterligare några funktioner som exempelvis föräldrakontroll och en krypteringsfunktion.

Omdöme

Ad-Aware har fått många fina omdömen, bland annat hos Softonic och Softpedia, och vi kan inte annat än att hålla med, Ad-Aware antivirus är ett mycket kompetent antivirus.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *