Avast Antivirus

sep 16, 2012
Programvara
29 32

Ladda ner Avast Antivirus

Pris från: 449 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

Avast är ett av världens mest använda gratisantivirus, men Avast har även en betalversion som går under namnet Avast Pro Antivirus som har ett antal viktiga extrafunktioner. Precis som Avasts gratisantivirus är betalversionen grymt bra på att stoppa virus, spionprogram och annan skadlig kod. Båda versionerna rankar mycket högt i olika antivirustester, men Avast Pro har även en sandlåda och en safezone. Sandlådan gör det möjligt för dig att öppna osäkra program och surfa i en virtuell miljö som gör att du inte kan drabbas av virus och andra sabotageprogram så länge du kör i sandlådan, och Avasts safezone gör din internethandel och dina bankärenden på nätet betydligt säkrare.

Användarvänlighet

Avast Antivirus Pro har ett mycket användarvänligt gränssnitt som har blivit mycket snyggare än vad det än gång var. Antivirusprogrammet är mycket lättanvänt, men egentligen behöver du inte göra så mycket mer än att installera det och låta det sköta sig själv.

Slutsats

Om du funderar på att skaffa Avast kommer du inte att bli besviken, men tänk på att betalversionen har några oumbärliga extrafunktioner som skyddar dig och din dator ytterligare. Det är inget vidare att känna sig orolig för att någon ska komma över ens bankkortsnummer varje gång man använder sitt bankkort på nätet. Det här slipper du om du skaffar Avast Antivirus Pro. Avast antivirus är ett mycket lättanvänt antivirusprogram som sköter sig själv och stoppar det mesta. Avast arbetar numera även i molnet vilket har gjort att det har blivit ännu bättre på att stoppa alla slags hot i realtid. Rekommenderas!

Omdömen
 • Hej! Har betalt avast internet security i pc-2 år för 699kr den 15/6 skulle ta Max 5 dgr, för o få licensfiler o aktiveringskoder för mina produkter. Men som jag ej fått? Betalnings referens: 4711113484004364. Betalt till plusgiro 4170502-1. Skicka mig snarast så jag får aktivera mitt skydd på datorn! Mvh/Åsa

  ÅsaTjernström 30 juni, 2014 08:11 Svara
  • Vi kan inte göra så mycket.
   Vänligen kontakta Avast Support. 🙂

   Antivirusguide.se 10 juli, 2014 02:10 Svara
 • Jag har testat flera olika gratisversioner av antivirusprogram. Jag avinstallerar dem en efter en eftersom de tar så mycket av min tid när de håller på. Nu åker Avast ut och jag tänker testa något annat. Kan någon göra en sammanställning på den tid som olika antivirusprogram tar i sitt kontrollarbete. Första halvtimmen tar Avast så mycket kapacitet och tid att jag dricker mogonkaffe men en tidning istället för att kolla mina mail. Jag har kanske en för dålig dator?

  Anders Björlin 19 april, 2015 11:46 Svara
 • Jag gillar Avast. men jag lämnar inte ut bankontonummer och pinkod för att betala. Vill ha en faktura så jag kan betala i vanlig ordning

  Roland Östlund 20 september, 2015 08:28 Svara

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *