AVG Antivirus

sep 16, 2012
Programvara
22 37

Ladda ner AVG Antivirus

Pris från: 384 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

AVG Antivirus är ett mycket populärt antivirus som rankar högt hos välkända testare som AV-test och PC-Mag. AVG Antivirus stoppar och tar bort virus, maskar, trojaner och spionvirus. Det har även koll på din e-post, stoppar farliga rootkits (som vill ta kontroll över din dator) och kontrollerar de länkar du klickar på och de länkar som du delar på Facebook, Twitter och MySpace. Den senaste versionen, AVG Antivirus 2013, har dessutom en funktion sin skyddar sig självt mot attacker som försöker slå ut antiviruset. Kort och gott är AVG Antivirus ett komplett antivirus som skyddar mot alla slags hot.

Användarvänlighet

AVG antivirus är enkelt att installera och arbetar tyst i bakgrunden. Gränssnittet är mycket enkelt och överskådligt och programmet är lätt att hantera. Inte ens om du är en oerfaren datoranvändare kommer du att ha några som helst problem att ändra i inställningarna eller skanna en enhet. Men egentligen behöver man inte göra så mycket mer än att installera programmet och låta det sköta sig själv.

Slutsats

Om du vill ha ett lättanvänt antivirus som stoppar alla slags sabotageprogram och som har många bra extrafunktioner är AVG Antivirus något för dig. Antivirusprogrammet tar nästan inget av din dators prestanda och är mycket lätt att installera. AVG Antivirus passar för såväl erfarna som oerfarna datoranvändare.

Omdömen
 • AVG har precis släppt Antivirus 2015 och Internet Security 2015. Dessa är fortfarande väldigt populära hos hemma användare.

  Ola 17 september, 2014 11:12 Svara
 • Kan varmt rekommendera AVG.

  Ola 10 oktober, 2014 10:51 Svara
 • Jag ångrar att jag tog bort, Avg det var jätte bra
  Hoppas jag får tillbaka den

  Lennart vilhelmsson 15 maj, 2015 07:09 Svara
 • AVG Antivirus / Internet Security

  Ett bra antivirus-program som har ett bra user-interface, enkelt att använda också.
  Vet inte riktigt om den tar alla virus.

  Rekommenderas

  Noah CC 4 januari, 2016 10:57 Svara

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *