Avira

mar 29, 2015
Programvara
16 13

Ladda ner Avira

Pris från: 186 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

Avira är känt för sitt fina gratis antivirus men Avira finns även i flera kommersiella versioner. Deras gratis antivirus ger komplett skydd mot virus och andra skadliga program medan de kommersiella versionerna innehåller flera viktiga funktioner som varnar dig för skadliga hemsidor, säkrar din e-handel, uppdaterar alla dina drivrutiner och förbättrar din dators prestanda. Ja, det ser ut som det brukar göra när man skaffar ett kommersiellt antivirus istället för ett som är gratis.

Hur bra är Avira?

Antivirusguide.se har såklart testat Avira antivirus och det har fungerat utmärkt. Det har stoppat alla virusangrepp och varnat oss för farliga installationer och hemsidor, så vi tycker absolut att Avira är ett antivirus som det är värt att titta närmare på. Erkända sajter som Tom Guide och Techradar verkar hålla med oss eftersom de gett fina betyg åt Avira, men det är inte alla som håller med.

PC Mag är inte fullt lika imponerade trots att deras tester visade att även Aviras gratis antivirus var mycket bra på att stoppa alla slags sabotageprogam. Anledningarna till det var framförallt att de hade haft problem med att installera Avira i ett av sina tester och få bort skadliga koder från en redan infekterad dator. Det är möjligt att det är så men om du har en virusfri dator från början kommer den aldrig att bli infekterad.

Slutsats

Avira Antivirus är extremt bra på stoppa alla slags skadliga koder, inklusive virus och spionprogram. Om din dator redan är angripen finns det tester som visat att det inte alltid är så lätt att få bort eländet, men annars är Avira ett lysande antivirus, även deras gratisversion.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *