Bitdefender

mar 29, 2015
Programvara
8 7

Ladda ner Bitdefender

Pris från: 583 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

Bitdefender räknas av många som ett av världens absolut bästa antivirus. Det fick utmärkelsen product of the year av ansedda AV Comparatives som gör djupgående tester av antivirusprogram samt omdömet consistent and unbeaten av Total Security. Även i PC Mags tester fick deras antivirus toppresultat. Ja, om du vill skaffa ett riktigt pålitligt antivirus som gör din dator till ett ointagligt fort är Bitdefender valet för dig.

Många utmärkta skydd att välja på

Bitdefender har flera skydd att välja på som är anpassade efter olika behov. Så här ser de ut:

  • Bitdefender Family Pack som är den perfekta lösningen för familjen. Det ger ett heltäckande skydd för era datorer, surfplattor och mobiltelefoner och fungerar även på Mac. Naturligtvis ingår en avancerad föräldrakontroll.
  • Internet Security är ett heltäckande antivirus som valdes till bästa antivirus 2014 av AV Comparatives. Det stoppar allt.
  • Bitdefender Total Security bygger på ovanstående program (liksom alla deras andra antivirus) men innehåller även ett stöldskydd och backup för dina filer.
  • Total Security Multi-Device är den perfekta lösningen för dig som har en uppsjö av datorer och andra enheter som behöver skyddas.
  • Bitdefender Antivirus Plus är en lite avskalad variant av Internet security men ger ett fullgott skydd mot virus och andra skadliga koder.
  • Bitdefender Windows 8 Security är som deras vanliga antivirus men är skräddarsytt för just Windows 8.
  • Bitdefender Antivirus for MAC som ger din Mac ett utmärkt skydd.

Omdöme

Att Bitdefender har skapat världens kanske bästa antivirus råder det ingen tvekan om. Deras lösningar är grymt effektiva, arbetar blixtsnabbt även när du skannar datorn, är mycket lättanvända och det finns alltid en lösning för just dig. Vi kan inget annat än att rekommendera Bitdefender, köp det!

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *