BullGuard

mar 29, 2015
Programvara
4 2

Ladda ner BullGuard

Pris från: 292 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

BullGuard grundades 2002 och är idag en av de snabbast växande antivirustillverkarna vilket inte är så svårt att förstå eftersom deras antivirus har fått toppresultat i massor av oberoende tester. Och visst är BullGuard ett otroligt bra antivirus som gör sitt jobb riktigt, riktigt bra.

Många fördelar med BullGuard

  • Lätthanterligt och anpassningsbart. Du behöver egentligen inte konfigurera BullGuard alls efter att du har installerat det, det sköter sig själv. Du kan emellertid anpassa det efter dina behov, till exempel välja skyddsnivå och konfigurera skräppostskyddet om du vill. Om du själv vill välja vad som ska tas bort eller inte så finns även det alternativet.
  • Mycket effektivt skydd mot virus, spionprogram och andra hot.
  • Utmärkt skräppostfilter som sällan eller aldrig lägger ”fel” e-post i skräpposten.
  • Säker surf. BullGuard varnar dig för oseriösa hemsidor som vill infektera din dator och stjäla dina känsliga uppgifter.
  • Försämrar inte datorns prestanda. Nej, BullGuard stjäl inte din dators prestanda och slöar inte ner datorn.
  • Snabb virusscanning som inte heller slöar ner din dator.

Slutsats

Som du ser har BullGuard antivirus alla viktiga funktioner och utför dem klanderfritt, dessutom är det extremt resurssnålt och lätthanterligt utan att på något sätt vara ett lättviktigt program. BullGuard är helt klart ett av de bättre antivirusprogrammen på marknaden som vi varmt kan rekommendera.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *