Comodo

mar 29, 2015
Programvara
2 3

Ladda ner Comodo

Pris från: 334 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

Comodo erbjuder flera utmärkta säkerhetslösningar för din dator och dina pekskärmsenheter. Deras mest kända och populära lösning är emellertid deras gratis antivirus som håller en mycket hög nivå. Det stoppar alla slags sabotageprogram som exempelvis virus, spionprogram och farliga script och självklart är deras kommersiella antivirusprogram knappast sämre. Det finns en betalversion för oss privatanvändare och ett för företag som ger företaget ett avancerat skydd för hela sitt nätverk. Nu ska vi titta lite närmare på vilka fördelar du får om du skaffar Comodo antivirus.

Funktioner

  • Ett mycket bra skydd mot alla slags skadliga program, både i gratis- och betalversionen.
  • Du kan surfa i en virtuell miljö (i ”sandlådan”) som gör att din dator inte kan drabbas av virus och annat otyg, surfandet blir alltså 100 % tryggt. Den här möjligheten kan vara bra att utnyttja om du besöker hemsidor du inte riktigt litar på. Det är lite smått otroligt att den här fina funktionen även finns med i Comodos gratis antivirus.
  • Antivirusprogrammet kontrollerar att din WiFi-uppkoppling är säker.
  • Fungerar även i mobiltelefoner och surfplattor.
  • Deras brandvägg är riktigt bra och ingår bara i deras kommersiella antivirus, men faktum är att du kan ladda ner deras brandvägg separat helt gratis. Deras gratis brandvägg är näst intill legendarisk.

Slutsats

Comodos antivirus står sig bra i konkurrensen, inte minst deras gratis antivirus, och deras brandvägg håller verkligen måttet. Det passar även bra för dig som har en gammal dator eftersom att det har extremt låga systemkrav. Sedan ger vi Comodo antivirus ett stort plus för sin suveräna sandlåda.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *