MCAfee Antivirus

okt 2, 2013
Programvara
39 60

Ladda ner MCAfee Antivirus

Pris från: 749 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

Funktioner

MCAfee etablerades redan 1987 och är ökänt för sina suveräna säkerhetslösningar. MCAfee har genom året fått många utmärkelser och har ett mycket effektivt antivirus. MCAfee Antivirus Plus skyddar din dator mot all slags malware som virus, trojaner, maskar, spionprogram och rootkits. Det blockerar effektivt botattacker och förhindrar att din dator ansluts till farliga nätverk tack vare den medföljande brandväggen. Du varnas för oseriösa hemsidor och skyddas mot nätfiske. Inte nog med det, MCAfee Antivirus Pro har även ett verktyg som optimerar din dators prestanda.

Användarvänlighet

MCAfee Antivirus har ett avskalat gränssnitt som gör programmet lätt att använda trots att det har många funktioner. Installationen är busenkel, viruset startar upp snabbt och slöar inte ner din dator. MCAfee Antivirus jobbar tyst och effektivt i bakgrunden och gör sitt jobb. När du installerar MCAfee Antivirus söker det samtidigt efter sabotageprogram och tar bort dem. Det här gör att det inte brukar vara några problem att installera antivirusprogrammet även om din dator redan är smittad.

Slutsats

MCAfee Antivirus Pro är ett riktigt effektivt virusskydd som även innehåller en grymt bra brandvägg. Antivirusprogrammet är lätt att använda, rensar bort alla slags sabotageprogram under installationen och gör inte din dator långsam. Dessutom har MCAfee Antivirus ett antal viktiga extrafunktioner som är mycket användbara. MCAfee Antivirus Pro är helt enkelt ett mycket kompettent virusskydd som bör glädja alla sina användare.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *