Norton

mar 29, 2015
Programvara
24 36

Ladda ner Norton

Pris från: 599 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

Under de senaste åren har Nortons antivirus helt klart varit ett av de bästa skydd du kan ha i din dator. I den ansedda tidskriften PC Magazine (PC Mag) har Norton fått toppbetyg i deras tester år efter år och har vid ett flertal tillfällen titulerats med ”Editors choice”. Och visst är Norton antivirus ett grymt antivirus, det kan vi på antivirusguide.se hålla med om. Det stoppar allt det ska stoppa och lyckas ofta ta bort virus och andra skadliga koder från en redan infekterad dator.

Norton skyddar alla dina enheter

Norton tillverkar inte bara ett riktigt effektivt antivirus utan hänger alltid med i utvecklingen och har därför skaffat fram ett antivirus som skyddar alla datorer, surfplattor och mobiltelefoner i hushållet. Du kan förvisso välja en version som bara skyddar en enda dator men det kostar bara någon hundralapp mer att skydda 5 – 10 enheter och det är det värt eftersom hoten mot surfplattorna och mobiltelefonerna ständigt ökar.  Dessutom är det mycket smidigt att använda en enda säkerhetslösning istället för flera.

Det här ingår

Om du skaffar Norton Security, som deras antivirus heter, ingår det här:

 • Ett heltäckande skydd mot virus, trojaner, spionprogram och alla andra skadliga program.
 • En riktigt bra brandvägg. Blockerar farlig e-post och varnar för farliga webbplatser.
 • Finns både för PC och Mac och båda versionerna funkar på iOS och Android.
 • Söker efter skadliga appar.

Omdöme

Norton Security är ett utmärkt antivirus som ger dig ett heltäckande skydd överallt. Det är mycket effektivt på att stoppa alla slags skadliga koder och tar upp mycket lite av din dators prestanda, dessutom är det mycket lätt att hantera. Vi på antivirusguide ger därför Norton Security tummen upp!

Omdömen
 • Varning!
  Windows 8,1/Windows 10 samt TrueCrypt
  Använde Norton sedan det hette Dr. Salomon, vill minnas och det fungerade tillfredsställande tills i år då TrueCrypt blockerades. På direkt förfrågan fick jag besked att det troligen inte var aktuellt att medge att TrueCrypt används.
  Därmed var det bara att konstatera att Norton security inte längre var aktuellt.
  Olle

  Olle 22 september, 2015 01:48 Svara

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *