ESET NOD32

jul 9, 2012
Programvara
5 11

Ladda ner ESET NOD32

Pris från: 594 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

ESETs antivirus har under åratal hållit en mycket hög nivå och har fått många utmärkelser. ESET har fått fler Advanced+ – utmärkelser än något annat antivirus i AV-Comparatives proaktiva tester samt flest VB100-utmärkelser av Virus Bullentin. Det här säger inte så lite om hur bra ESETs antiviruslösningar är och ESET NOD32 är inget undantag.

Funktioner

ESET NOD32 är mycket effektivt både på att stoppa virus och på att ta bort virus som infekterat datorn innan NOD32 installerades. Antiviruset gör alltså det grundläggande jobbet bra, men NOD32 har flera andra funktioner som ökar din internetsäkerhet ytterligare.

 • Exploit Blocker som mycket effektivt skyddar din webbläsare, dokumentläsare (till exempel Adobe Reader) och ditt e-postprogram mot attacker som normalt inte upptäcks av de vanliga antivirusfunktionerna.
 • Minnesgenomsökning. En funktion som söker igenom systemets minne vilket ger ett utökat skydd mot krypterade skadliga koder.
 • Vulnerability Shield som förhindrar hot mot dina nätverk.
 • Social Media Scanner. Med denna funktion blir ditt liv på Facebook och andra sociala medier mycket tryggare.
 • Gamer mode är en funktion som gör nätverksspelande extra säkert.

ESET NOD32 är dessutom det perfekta antiviruset för dig som använder flera operativsystem på en och samma dator. Du kan matcha skyddet på Windows, Mac OS och Linux utan att behöva köpa flera licenser, något som är perfekt för dig som kör Windows på Mac eller som gillar att växla till Linux ibland.

Slutsats

ESET NOD32 är ett mycket komplett och kompetent antivirus som är grymt bra på att stoppa och ta bort virus och andra skadliga koder. Antiviruset ger dig även ett grymt bra extraskydd för e-post, webbläsare, dokumentläsare, spelande och ditt sociala liv på nätet. Vi på antivirusguide.se ger ett stort plus för att du kan använda en enda licens på tre olika operativsystem. Rekommenderas!

Omdömen
 • inte bra, tar alldeles för mycket kapacitet, det tar 15 minuter innan jag kan börja arbeta på datorn, uppladdning av e-mail tar mycket lång tid och sämst av allt, när jag gör avinstallationen får jag kvar en fil som heter ESET OutLook PlugIn somjag hela tiden måste krlicak bort för att komma vidare. SKITDÅLIGT

  Anders Björlin 20 maj, 2015 02:14 Svara
  • Funkar klockrent, tar väldigt lite resurser. Skulle tro du har ngt annat fel på din dator Anders.

   Micke Gustavsson 24 juni, 2015 05:20 Svara

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *