ZoneAlarm

okt 2, 2013
Programvara
7 6

Ladda ner ZoneAlarm

Pris från: 367 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

Funktioner

ZoneAlarm har länge varit känt för sin utmärkta brandvägg, men vi får inte glömma att ZoneAlarm även har ett grymt bra virusskydd. Både ZoneAlarms antivirus och brandvägg har fått flera priser och antiviruset har hamnat i topp i flera tester, till exempel i AVG-Test. ZoneAlarm Antivirus är mycket effektivt på att stoppa och plocka bort sabotageprogram som virus, spionprogram, trojaner, maskar, botvirus och rootkits. Det stoppar nätfiske, andra bedrägerier och varnar dig för farliga hemsidor. Om du skaffar ZoneAlarm antivirus får du även deras hyllade brandvägg med på köpet, vilket är ett stort plus. Den inbyggda brandväggen är så mycket bättre än Windows inbyggda brandvägg och är extremt bra på att stoppa obehörig trafik som vill ta sig till och från din dator.

Användarvänlighet

ZoneAlarm Antivirus skannar mycket snabbt igenom din dator, dina utvalda mappar och dina externa enheter. Installationen är enkel och ZoneAlarm skannar efter skadlig programvara samtidigt som det installeras. I ZoneAlarms antivirus ingår även en backupp som skyddar din mjukvara om du mot förmodan ändå skulle drabbas av virus. Gränssnittet är avskalat och överskådligt, programmet lätthanterat och flyter på fint utan att du behöver göra något.

Slutsats

ZoneAlarm Antivirus är ett komplett antivirus som effektivt stoppar alla slags hot. Virusskyddet har många viktiga extrafunktioner som bara brukar ingå i kompletta säkerhetspaket och skannar din dator mycket snabbt. Inte nog med det, i antiviruset ingår marknadens kanske bästa brandvägg. ZoneAlarm Antivirus är helt enkelt ett av marknadens bästa och mest kompletta antivirus som får våra bästa rekommendationer.

Omdömen

Lämna omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *