Kaspersky

okt 2, 2013
Programvara
11 6

Ladda ner Kaspersky

Pris från: 279 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

Kaspersky är känt för sitt suveräna virusskydd som finns både till PC och till Mac. Kasperskys Antivirus har fått fina recensioner och rankar mycket högt i AV-Test och i PCMag. Precis som alla andra bra antivirusprogram stoppar Kaspersky all slags skadlig kod som virus, spionprogram, trojaner och maskar, men är ovanligt bra på att ta bort virus. När du ska installera Kaspersky Antivirus letar det först efter skadliga program i din dator, rensar bort det och sedan installeras hela programmet. Kaspersky Antivirus är även mycket effektivt mot internetbedrägerier och bra på att varna dig för farliga hemsidor.

Användarvänlighet

Användarvänlighet har blivit mycket bättre än det en gång var. Numera installeras Kaspersky Antivirus snabbt tillsammans med de senaste uppdateringarna och uppdateras sedan regelbundet utan att du behöver göra något. Gränssnittet kanske inte är marknadens snyggaste men överskådligt och lättanvänt. Kaspersky Antivirus arbetar mycket effektivt i bakgrunden och slöar inte ner din dator.

Slutsats

Kasperskys Antivirus är utan tvekan ett att marknadens bästa antivirus. Det är mycket effektivt på att blockera alla sorters sabotageprogram och är ovanligt effektivt på att stoppa internetbedrägerier. Kaspersky Antivirus får en guldstjärna för att det är ovanligt effektivt på att plocka bort virus, spionprogram och annan skadlig kod eftersom de är mycket svårare att plocka bort virus än att stoppa dem. Gränssnittet kanske inte är det snyggaste, men programmet är lättanvänt och grymt effektivt, så vad spelar det egentligen för roll?

Omdömen
 • Hej!
  har haft ert antivirus program något år Det har varit bra men nu har min dator kraschat och jag har automatisk förnyelse av programmet.
  Kan jag på detta sätt avsluta min prenumeration av virus programmet mitt kund nummer är 277730835913
  jaG VET INTE VAR JAG SKALL ANMÄLA ATT JAG VILL AVBRYTA DEN AUTOMATISKA förnyelsen
  kaN JAG FÅ ETT MAIL OM DETTA ÄR RÄTT

  Gunnel jerkersson 20 juli, 2016 01:46 Svara

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *