Panda Antivirus

okt 28, 2012
Programvara
48 48

Ladda ner Panda Antivirus

Pris från: 439 kr

Testa på gratis!

Hämta nu

Panda Antivirus blir bara bättre och bättre. Panda Antivirus Pro har länge skyddat datorer mot virus, spionprogram, trojaner, internetbedrägerier och rootkits, men den senaste versionen, Panda Antivirus Pro 2013, är har fått ytterligare funktioner. Den har ett webbfilter som gör det säkrare att surfa på nätet, du kan ”vaccinera” dina USB-minnen mot virusinfektioner och du får även med en grymt bra brandvägg på köpet, något som tidigare bara funnits i deras säkerhetspaket Panda Internet Security.

Användarvänlighet

Panda Antivirus arbetar i ”molnet”, det vill säga de nya virusdefinitionerna uppdateras på Pandas serverar och inte i din dator, vilket gör att Panda är lätt som luft. Antiviruset tar nästan inget av din dators prestanda och du kommer inte ens märka att du använder det. Kolla bara på Pandas minimumkrav: Intel Pentium 300 MHZ och 128 MB RAM! Det är inte mycket det. Även om du använder en riktigt gammal dator eller en Netbook som kör Windows XP kan du alltså använda Panda Antivirus Pro 2013. Panda Antivirus Pro installeras blixtsnabbt, är lättanvänt och det nya gränssnittet är anpassat efter Windows 8.

Slutsats

Pandas Antivirus Pro 2013 har en mängd funktioner, stoppar alla slags sabotageprogram och har dessutom en inbyggd brandvägg. Programmet är lättanvänt, sköter sig själv och tar knappt något alls av datorns prestanda. Panda Antivirus håller högsta klass och är ett antivirus som man utan tvekan skulle kunna rekommendera till sin bäste vän.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *