F-Secure

okt 28, 2012
Programvara
21 57

Ladda ner F-Secure

Pris från: 299 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

F-Secure har länge haft grymt bra säkerhetslösningar och har fått många utmärkelser genom åren, bland annat från AV-test och AV-Comparatives. F-Secure Antivirus skyddar mycket effektivt din dator mot alla slags hot och reagerar blixtsnabbt så fort ett hot dyker upp. Det kan handla om virus, spionprogram, maskar och trojaner. Dessutom har F-Secure ett mycket effektivt intrigitetskydd och ett lysande e-postskydd.

Användarvänlighet

Antiviruset tar inte mycket av din dators resurser, är lättnavigerat, systemkraven är låga och skannar blixtsnabbt skanna igenom din dator, snabbare än de flesta andra antivirus. Det är inga som helst problem att installera F-Secure Antivirus även om din dator redan är nedlusad med virus, något som en del andra antivirus har stora problem med.

Slutsats

Test efter test som utförts av kända virustestare som AV-Test, AV-Comperatives och PC-Mag visar att F-Secure Antivirus är grymt bra på att stoppa all slags skadlig kod. Det spelar ingen roll om det är virus, spionprogram eller andra sabotageprogram som försöker ta sig in i din dator, F-Secure stoppar det. Dessutom skannar F-Secure Antivirus din dator blixtsnabbt, är lättanvänt och jobbar i det tysta. Ett annat stort plus är att F-Secure Antivirus är lätt att installera även om du redan har drabbats av skadlig kod. F-Secure får därför våra bästa rekommendationer.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *