Norman

mar 29, 2015
Programvara
0 2

Ladda ner Norman

Pris från: 515 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

Norman är kanske inte den mest kända tillverkaren av internetsäkerhetsprogram men faktum är att företaget har funnits sedan 1984, långt innan webbens genombrott. Norman är ett norskt företag men 2014 köptes det upp av AVG som är en av världens största antivirustillverkare. Varumärket finns emellertid kvar och således även deras antivirus.

Bra, bättre, bäst!

Norman har tre olika sorters antivirus som de själva klassar som bra, bättre, bäst. Så här ser de ut:

  • Norman antivirus är den lösning som de räknar som bra. Det här paketet innehåller ett heltäckande skydd mot virus, spionprogram och andra skadliga program, ligger steget före när det gäller nya och okända virus och har en skärmsläckare med viruskontroll.
  • Security Suite (bättre) innehåller allt som deras standardantivirus gör men har även ett skydd mot spam, skydd mot nätfiske (phishing), funktion för säkra banktransaktioner, en föräldrakontroll som ger säker surf åt barnen samt en brandvägg som har koll på din in- och utgående trafik och förhindrar stöld av dina känsliga uppgifter, till exempel bankkontonummer, kreditkortsnummer och lösenord.
  • Security Suite Pro har samma funktioner som ovanstående antivirus har men har ett utökat skydd mot datorintrång och en säker borttagning för dokument.

Omdöme

Norman antivirus är mycket lätt att använda och installera. Det scannar din dator efter eventuella problem innan det installeras och fixar till det som kan försvåra installationen. När det väl är installerat ger det ett effektivt skydd mot virus.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *