Trend Micro

mar 29, 2015
Programvara
4 3

Ladda ner Trend Micro

Pris från: 416 kr

Ingen gratisversion

Hämta nu

Trend Micro är ett världsledande företag inom internet-, dator- och nätverkssäkerhet och har funnits på marknaden sedan 1988, alltså långt innan vi vanliga användare började använda nätet. Naturligtvis har den här långa erfarenheten gjort att de vet hur man tillverkar ett riktigt bra antivirus, det kan vi intyga och det är vi inte ensamma om. Trend Micros antivirus har fått topprankningar av NSS Labs och AV Test och omdömet ”Excellent” av PC Mag.

Trend Micros antivirus och dess funktioner

Precis som de flesta andra antivirustillverkare har Trend Micro flera olika säkerhetspaket som skyddar din dator:

  • Trend Micro Antivirus + Security. Det här är det grundläggande paketet som ger dig ett utmärkt skydd mot alla slags sabotageprogram och ett skydd mot identitetstöld. Denna lösning är billig men skyddar bara en dator.
  • Internet Security. I den här säkerhetslösningen får du även med en avancerad föräldrakontroll samt ett utökat sekretesskydd för sociala nätverk och funktioner som förbättrar din dators prestanda. Antiviruset är för tre datorer.
  • Maximum security. Det här är Trend Micros mest omfattande skydd som innehåller det Internet Security innehåller, samt en funktion för säkra banktransaktioner, skydd för mobila enheter inklusive stöldskydd och identifierar appar som försöker stjäla information. Maximum Security kan installeras i 5 olika enheter.
  • Antivirus till Mac.

Omdöme

Trend Micros antivirus går inte av för hackor. Det skyddar din dator mot alla slags hot och deras mest omfattande antivirus som fungerar på din dator, mobiltelefon och surfplatta ger dig en mängd extrafunktioner. Vi kan därför varmt rekommendera Trend Micro om du vill ha ett riktigt bra skydd.

Lämna omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *